Каузата на този бизнес блог

☀️

Слънчева и леко прохладна съботна сутрин. Отпивам от горещото кафе, стоейки изправен на балкона, наблюдавам листата на дърветата пред мен. Слънцето се процежда през тях и усещам спокойствието на деня.

На обяд съм с приятели в градината на софийско заведение. Сервират ни вкусна храна след дългата разходка.

Тряяс! Стоварвам юмрук върху масата и всички наоколо зяпват в мен притихнали.

- Хора, приличате на някакви дядки в селската кръчма! Престанете да ми мрънкате колко е зле държавата и как няма да се оправи. Като ви е толкова зор станете от тук и направете нещо по въпроса!

Цял живот прекарах в опити да променя живота на хората в тази държава. Дадох всичко от себе си, отказах се от живота си, но не и от свободата си. Направих много, но не беше достатъчно. Както е казал народа “една птичка пролет не прави”. Осъзнавам, че не съм само една птичка, но без подкрепата на другите птички сме си това - една мръзнеща птичка кацнала на дърво.

До сега опитите ми бяха да въздействам от държавата към хората. По принцип така се прави, но докато го правех се питах как да хакна системата? Може ли да се опита някакъв нетипичен метод, който да има по-добър резултат?

- А какво ще стане, ако обърна нещата и тръгна от хората към държавата? А защо въобще да стигам до държавата като целта са хората? - запитах се аз и както често става, тези въпроси се забиха в съзнанието ми, докато не доведоха до отговори.

И ето ме пред екрана на лаптопа, седящ в тъмнината на утринта. Искам да се пресегна през екрана и да стоваря юмрук върху твоята маса:

- Хайде да действаме! Аз съм готов! Да действаме ЗАЕДНО! Да излезем от кутията!

Аз съм пълен със знания, опит и умения, които ще излея в този блог. Сега е времето да се обединим, защото заедно можем да подкрепим гръбнака на икономиката - малките и микро бизнеси, които плащат данъци, назначават хора на заплата, развиват обществото и ни правят горди.

👉 Ако ти е писнало да слушаш как хората се оплакват от държавата,

👉 Ако искаш да направиш нещо по въпроса, но не знаеш от къде да започнеш,

👉 Ако не виждаш вече надежда за оправия или просто нямаш време,

Без значение какъв е мотивът ти, ако искаш да помогнеш, това е най-лесният начин.

🖐️ Моята кауза е да помагам на хората.

🖐️ Моите познания, умения и опит са свързани със структуриране и управление.

🖐️ Моят подход е от долу на горе - от хората към държавата.

🖐️ Моят начин е да предам познанията си като бъда БЕЗПЛАТЕН бизнес ментор!

Моля, да обърнеш внимание на БЕЗПЛАТЕН. Другото не е толкова важно.

Микро бизнесите, които са толкова важни за икономиката и развитието на страната нямат пари за скъпо платени консултанти. Те нямат времето да посещават курсове, които така или иначе не дават стойност. Те нямат нервите да дешифрират чужди сайтове и да преиначават странните инструменти хвърлени им на някой курс, които колкото и да се старае човек не можа да пригоди за специфичните си нужди.

Така, че най-отговорно заявявам, че всички пари от абонаменти за този блог ще отидат за данъци и за покриване на ежедневните разходи на моето семейство!

😅 Да бе, сериозно!

Ако ме подкрепиш с абонамент за този блог няма да има нужда да консултирам големите компании, което няма почти никакъв отпечатък върху обществото и ще имам време да съм БЕЗПЛАТЕН ментор, там където има истинска нужда от мен.

А и малките и микро бизнеси нямат нужда от подаяния. Те са хора, които имат нужда от подкрепата на ментори с реален опит, а не ученици, които не са пипали бизнес.

Германия е най-голямата и развита икономика в Европа. Тя дължи своя успех на 2 основни стълба - правова държава и малките предприятия. Заедно можем да подкрепим нашите, български малки предприятия и да видим дали могат да бъдат гръбнакът на нашата, най-малката в Европа икономика.

Бизнес менторът е човек, който е там, той е до теб, за да те съветва по твоите лични и конкретни въпроси. Човек, който е стигнал там, където искаш да си ти и може да ти даде готови отговори, но и притежава достатъчно познания, за да те насочи по твоя личен път.

Бизнес менторът е фигура, която винаги ми е липсвала.

Заедно можем да дадем на нашите малки фирми поне един Бизнес Ментор!

Подкрепете този блог и неговата кауза

Безплатен Бизнес Ментор

Абонамент